FAQ : VAAK GESTELDE VRAGEN

 

WAT ZIJN UW WIJZE VAN TRANSPORT EN UW KOSTEN ?

Onze leveringen zijn gratis voor elke aankoop van minimum 80,00 euro.  Onze  retours zijn gratis.  Onze leveringen en retours worden verzorgd door DPD zowel in België als in Luxemburg.

De bestellingen komen bij ons aan binnen een termijn van 3 tot 5 werkdagen en worden ondertekend voor ontvangst. Vanaf het ogenblik dat uw bestelling onze magazijnen verlaat, ontvangt u een bevestigingsmail met een opvolgnummer. U zal uw bestelling kunnen volgen op de site van DPD (www.dpd.be).

 

BEPERKINGEN VAN LEVERING EN INTERNATIONALE ADRESSEN

Wij verzenden enkel in België en in het Groot Hertogdom Luxemburg


WELKE BETALINGSMODALITEITEN AANVAARDT U ?

Momenteel aanvaarden wij :

  • De volgende bankkaarten : Visa, Mastercard, American Express en bancontact. De maatschappij die tussenbeide komt in de betaling is HiPay.
  • Paypal
     

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN OF WIJZIGEN ?

Wij doen alles om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Daarom is het mogelijk dat wanneer uw bestelling doorgegeven is en onmiddellijk behandeld, u uw bestelling niet meer kan annuleren of wijzigen. Natuurlijk, kan u het NIET GEDRAGEN artikel terugsturen om een terugstorting binnen een termijn van 30 dagen te bekomen en dit vanaf de ontvangst van de goederen door de instructies te volgen voor retour van de goederen die u bij uw bestelling gekregen heeft.


 

wat is uw retour politiek ?

Wij aanvaarden de retour van een NIET GEDRAGEN artikel binnen een termijn van 30 dagen te rekenen vanaf de ontvangst van de artikelen.

Om een retour de doen, vragen wij u om contact te nemen met onze internet verkoopdienst :

-       Bij voorkeur per mail aan sales@jdubois.be

-       Eventueel per telefoon op +32 2 340.19.18 tussen 9u00 en 12u30 en 13u00 en 17u00

Na kennis genomen te hebben met ons probleem, en u geïdentificeerd te hebben, doen wij een retouraanvraag op de internetsite van DPD.  Op dat ogenblik, ontvangt u een mail die u zal vragen uw akkoord te bevestigen voor de retour op de vastgelegde dag (het is niet mogelijk een uur van passage vast te leggen).

Wij vragen u om de schoenen in hun oorspronkelijke doos met al de accessoires en andere bijhorende verpakking terug te sturen. De artikelen moeten ons teruggestuurd worden via de transportdienst DPD zoals hierboven uitgelegd.

Wij zullen u informeren van de goede ontvangst.

Uw retour zal behandeld worden binnen een termijn van een week. U zal vergoed worden volgens de betalingswijze gebruikt op het ogenblik van de bestelling binnen een termijn van 14 dagen te rekenen vanaf de retour.

Wij kunnen geen terugbetaling doen voor retours uitgevoerd na een periode van 30 dagen.

Indien u een fout op een gedragen artikel vaststeld, moet het artikel voorgelegd worden aan een inspectie alvorens u kan gecrediteerd worden. Gelieve een mail te zenden naar sales@jdubois.be of nr + 32 2 340.19.18 bellen op de uren vermeld hierboven om de instructies te bekomen voor de wijze van het terugzenden van defecte artikelen.


 

contacteer ons

Bij voorkeer per mail  sales@jdubois.be

Of per telefoon op het nr 02/340.19.18 van 9u00 tot 12u30 en van 13u00 tot 17h00