Breng een vriend aan en ontvang beiden € 10 korting op uw volgende aankoop

Waardeert u ons merk ? Vertel het dan verder aan uw kennissen en vrienden door hen uit te nodigen om een bestelling te plaatsen op onze website, want daar winnen jullie allemaal bij. Voor elke eerste aankoop die een van uw vrienden dankzij u maakt, ontvangt hij of zij een verwelkomingskorting van € 10 en krijgt ook u een kortingsbon van € 10 op uw volgende aankoop.

 

Ik wil vrienden aanbrengen

 • Waarom en hoe brengt u een of meerdere vrienden aan?

Voer na of tijdens een eerste aankoop op onze website het e-mailadres in van een of meerdere vrienden in het veld “peterschap” in uw profiel.

Voor elke eerste aankoop die een van uw aangebrachte vrienden uitvoert, krijgt u een korting van € 10 op uw volgende aankoop. Uw vriend krijgt van zijn kant een verwelkomingskorting van € 10 op zijn eerste aankoop. Zo worden jullie beide beloond voor jullie keuze voor ons merk!

 • Hoe kan ik mijn € 10 korting gebruiken?

Voor elke eerste aankoop die een van uw vrienden uitvoert op onze website, ontvangt u een per e-mail een kortingscode van € 10 die u kan gebruiken bij uw volgende aankoop. U hoeft deze code slechts in te voeren in het hiertoe voorzien veld vooraleer u uw nieuwe bestelling bevestigt. Het bedrag van uw aankoop zal dan automatisch met € 10 verminderd worden.

Makkelijk, snel en leuk!

 

Ik ben door een vriend aangebracht

 • Welk voordeel levert het me op aangebracht te zijn?

Ter verwelkoming schenken we u een verwelkomingskorting van € 10 op uw eerste aankoop op onze website. Tijdens deze eerste aankoop kunt u bovendien op uw beurt ook andere vrienden en kennis aanbrengen en zo nog eens € 10 korting ontvangen per eerste aankoop die elk van hen uitvoert. Waarom zou u zich dit voordeel ontzeggen?

 • Hoe geniet ik van mijn € 10 ter verwelkoming?

Vul bij uw eerste aankoop op onze website in het daartoe voorziene veld de voornaam en de naam op van de persoon die u naar ons heeft doorverwezen. Uw verwelkomingskorting wordt dan automatisch afgetrokken van het bedrag van uw eerste aankoop. Makkelijk, snel en leuk!

 

Voorwaarden voor het aanbrengen van vrienden:

 • U moet aangemeld zijn en een eerste aankoop uitvoeren of uitgevoerd hebben.

 • Enkel geldige e-mailadressen van personen die nog geen aankoop hebben uitgevoerd op onze website worden in aanmerking genomen.

 • De aangebrachte personen mogen niet hetzelfde domicilieadres als u bezitten en mag nog geen aankoop op onze website hebben uitgevoerd.

 • De korting van € 10,00 wordt toegekend bij ontvangst van de betaling van de eerste bestelling van de persoon die u hebt aangebracht.

 • De korting en de verwelkomingskorting van € 10,00 zijn persoonlijk en kunnen in geen geval aan een derde overgedragen worden.

 • De korting en de verwelkomingskorting van € 10,00 kunnen niet ingewisseld worden tegen contant geld.

 • U kunt meerdere kortingen van € 10 cumuleren.

 • Wanneer u als nieuwe klant bent doorverwezen, wordt de verwelkomingskorting toegekend van zodra de betaling van uw eerste bestelling is bevestigd.